Wat zeggen Instagramposts Bibi Breijman over relatie met Waylon? (Shownieuws)

Wat zeggen Instagramposts Bibi Breijman over relatie met Waylon? (Shownieuws)

Bibi Breijman heeft op een bijzondere manier gereageerd op de escapades van haar vriend Waylon, die plaatsvonden tijdens haar zwangerschap. Albert Verlinde vertelt: 'Bibi dacht, ik ga mijn man gewoon een beetje pesten vandaag.'

'Vaderdagcadeau verpakt als drol'
Vervolgens toont Shownieuws een aantal Instagramposts van Breijman, met nou niet de allercharmantste foto's van Waylon. "Het is een beetje een vaderdagcadeau verpakt als drol", aldus Verlinde. Maar wat moeten we met die foto's? "Het is een vrij milde reactie", vindt Guido den Aantrekker, ook aanwezig in de studio.

'Speelse manier'
Hij vervolgt: "Ik zie het toch ook wel een beetje als een signaal van Bibi naar buiten toe, van... we mogen onze troubles hebben maar we gaan er op dit moment op vrij speelse manier mee om. Het is een goed teken denk ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Wat zeggen Instagramposts <em>Bibi Breijman</em> over relatie met Waylon? (Shownieuws) Bibi Breijman heeft op een bijzondere manier gereageerd op de escapades van haar vriend Waylon, die plaatsvonden tijdens haar zwangerschap. Albert Verlinde vertelt: 'Bibi dacht, ik ga mijn man gewoon een beetje pesten vandaag.' 'Vaderdagcadeau verpakt als drol'Vervolgens toont Shownieuws een aantal Instagramposts van Breijman, met nou niet de allercharmantste foto's van Waylon. "Het is een beetje een vaderdagcadeau verpakt als drol", aldus Verlinde. Maar wat moeten we met die foto's? "Het is een vrij milde reactie", vindt Guido den Aantrekker, ook aanwezig in de studio. 'Speelse manier'Hij vervolgt: "Ik zie het toch ook wel een beetje als een signaal van Bibi naar buiten toe, van... we mogen onze troubles hebben maar we gaan er op dit moment op vrij speelse manier mee om. Het is een goed teken denk ik." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Waylon bevestigt affaire en zoekt hulp voor demonen in zijn hoofd Bekijk deze video » Patty Brard over vreemdgaan Waylon: "Ik werd als moeder gewoon woedend" Bekijk deze video » Video: Waylon reageert emotioneel op vreemdgaan tijdens tv-opnames Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's