Het Dorp: Anita Witzier woont al 25 jaar in Blaricum

Het Dorp: Anita Witzier woont al 25 jaar in Blaricum

Maandag 20 juni 2022 om 13:49

Anita Witzier vertelt in Het Dorp hoe ze in Blaricum terecht is gekomen. Inmiddels woont ze hier alweer 25 jaar, en ze voelt zich hier helemaal thuis. De presentatrice werd verliefd op een huis en dat stond ‘toevallig’ in Blaricum, later ontdekte ze dat hier een soort boerengemeenschap is. “Dus dat was een enorme bonus.”

Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder.

Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Dorp</em>: Anita Witzier woont al 25 jaar in Blaricum Anita Witzier vertelt in Het Dorp hoe ze in Blaricum terecht is gekomen. Inmiddels woont ze hier alweer 25 jaar, en ze voelt zich hier helemaal thuis. De presentatrice werd verliefd op een huis en dat stond ‘toevallig’ in Blaricum, later ontdekte ze dat hier een soort boerengemeenschap is. “Dus dat was een enorme bonus.” Bekijk het fragment van Het Dorp hieronder. Het Dorp is elke zondag rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Dorp terugkijken bij Gids.tv. Bewoners bezorgd in Het Dorp: ‘Veel woningen naar Belgen en toeristen’ Bekijk deze video » Het Dorp gemist? Blaricum was een boerendorp, nu voor welgestelde mensen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's