Jaimie Vaes is aan het daten: ‘Maar ik hoef nu geen vaste relatie’ (video)

Jaimie Vaes is aan het daten: ‘Maar ik hoef nu geen vaste relatie’ (video)

Maandag 20 juni 2022 om 16:31

Jaimie Vaes doet in RTL Boulevard een boekje open over haar liefdesleven. De influencer verbrak even geleden haar relatie met rapper Lil’ Kleine, nadat een video uitlekte waarin hij haar ernstig mishandelt. Een paar weken geleden kwamen nog beelden naar buiten van Jaimie met een nieuwe vlam.

Lees verder onder de video.

<em>Jaimie Vaes</em> is aan het daten: ‘Maar ik hoef nu geen vaste relatie’ (video) Jaimie Vaes doet in RTL Boulevard een boekje open over haar liefdesleven. De influencer verbrak even geleden haar relatie met rapper Lil’ Kleine, nadat een video uitlekte waarin hij haar ernstig mishandelt. Een paar weken geleden kwamen nog beelden naar buiten van Jaimie met een nieuwe vlam. Lees verder onder de video. Jaimie Vaes geniet van haar vrijheid zonder Lil’ Kleine“Het is geen nieuwe liefde, die heb ik op dit moment niet. Ik sta er wel voor open. Ik heb weleens contact, dan ben je een beetje aan het daten. Maar dat is voor nu niks serieus”, vertelt Jaimie. Ook laat ze weten dat ze op dit moment geen behoefte heeft aan een vaste relatie. “Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het voorlopig denk ik even bij.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Deze gespierde Fransman is de nieuwe liefde van Jaimie Vaes Bekijk deze video »
TV :
Jaimie Vaes is aan het daten: ‘Maar ik hoef nu geen vaste relatie’ (video)

Jaimie Vaes geniet van haar vrijheid zonder Lil’ Kleine
“Het is geen nieuwe liefde, die heb ik op dit moment niet. Ik sta er wel voor open. Ik heb weleens contact, dan ben je een beetje aan het daten. Maar dat is voor nu niks serieus”, vertelt Jaimie. Ook laat ze weten dat ze op dit moment geen behoefte heeft aan een vaste relatie. “Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het voorlopig denk ik even bij.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's