Nieuw seizoen MAX vakantieman start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen MAX vakantieman start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden

Vanaf vanavond kun je genieten van een nieuw seizoen van MAX vakantieman. De zomer start morgen pas officieel, maar maandag begint Sybrand Niessen al samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen met het oplossen van allerlei problemen van vakantiegangers.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>MAX vakantieman</em> start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden Vanaf vanavond kun je genieten van een nieuw seizoen van MAX vakantieman. De zomer start morgen pas officieel, maar maandag begint Sybrand Niessen al samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen met het oplossen van allerlei problemen van vakantiegangers. Lees verder onder de video. Mystery Guest inspecteert accommodatiesDaarnaast gaat in MAX vakantieman een Mystery Guest op vakantie, om diverse accommodaties te testen. In de eerste beelden is te zien dat deze anonieme persoon bijvoorbeeld een dikke laag stof aantreft. Daarnaast krijg je als kijker diverse tips voor je reis en ook andere rubrieken staan in het teken van vakanties. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van MAX vakantieman hieronder. Het nieuwe seizoen van MAX vakantieman is vanaf maandag 20 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. MAX vakantieman: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur' Bekijk deze video » MAX Vakantieman komt terug: Sybrand Niessen zoekt mensen met probleemvakanties Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen MAX vakantieman start maandag 20 juni: bekijk eerste beelden

Mystery Guest inspecteert accommodaties
Daarnaast gaat in MAX vakantieman een Mystery Guest op vakantie, om diverse accommodaties te testen. In de eerste beelden is te zien dat deze anonieme persoon bijvoorbeeld een dikke laag stof aantreft. Daarnaast krijg je als kijker diverse tips voor je reis en ook andere rubrieken staan in het teken van vakanties.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van MAX vakantieman hieronder.

Het nieuwe seizoen van MAX vakantieman is vanaf maandag 20 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV