Fidan Ekiz gaat los op vreemdgaan Waylon en Piqué: ‘Zo slap en laf!’ (video)

Fidan Ekiz gaat los op vreemdgaan Waylon en Piqué: ‘Zo slap en laf!’ (video)

Fidan Ekiz reageert in De Kantine op de actualiteiten, en de afgelopen tijd was ‘vreemdgaan’ bij veel koffieapparaten het gesprek van de dag. Eerder kwam naar buiten dat voetballer Gerard Piqué zijn vrouw Shakira heeft bedrogen, en vorige week kwamen juicechannels met het nieuws dat ook Waylon vreemdging. En Fidan gaat lekker los op deze mannen.

Lees verder onder de video.

<em>Fidan Ekiz</em> gaat los op vreemdgaan Waylon en Piqué: ‘Zo slap en laf!’ (video) Fidan Ekiz reageert in De Kantine op de actualiteiten, en de afgelopen tijd was ‘vreemdgaan’ bij veel koffieapparaten het gesprek van de dag. Eerder kwam naar buiten dat voetballer Gerard Piqué zijn vrouw Shakira heeft bedrogen, en vorige week kwamen juicechannels met het nieuws dat ook Waylon vreemdging. En Fidan gaat lekker los op deze mannen. Lees verder onder de video. Fidan Ekiz vindt vreemdgangers ‘watjes’“Het is misschien heel erg ouderwets of traditioneel wat ik nu ga zeggen. Maar ik vind zulke mannen zo ontzettend slap en laf”, aldus Ekiz. Het ergste vindt ze nog dat de heren het overspel niet zelf aan hun geliefde hebben opgebiecht. “Die mannen zijn eigenlijk gewoon watjes.” Bekijk de WNL-video met de mening van Fidan Ekiz over vreemdgaan hierboven. Video: Waylon reageert emotioneel op vreemdgaan tijdens tv-opnames Bekijk deze video » Wat zeggen Instagramposts Bibi Breijman over relatie met Waylon? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Fidan Ekiz gaat los op vreemdgaan Waylon en Piqué: ‘Zo slap en laf!’ (video)

Fidan Ekiz vindt vreemdgangers ‘watjes’
“Het is misschien heel erg ouderwets of traditioneel wat ik nu ga zeggen. Maar ik vind zulke mannen zo ontzettend slap en laf”, aldus Ekiz. Het ergste vindt ze nog dat de heren het overspel niet zelf aan hun geliefde hebben opgebiecht. “Die mannen zijn eigenlijk gewoon watjes.”

Bekijk de WNL-video met de mening van Fidan Ekiz over vreemdgaan hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's