William & Kate: koningspaar in de wacht: zo worden George, Charlotte en Louis opgevoed

William & Kate: koningspaar in de wacht: zo worden George, Charlotte en Louis opgevoed

Vanavond kun je kijken naar de special William & Kate: koningspaar in de wacht, over het leven van prins William en zijn vrouw Kate. In deze docu komt onder anderen hun gezinsleven aan bod, royaltyjournalist Sam Hoevenaar laat zien hoe ze hun kinderen opvoeden. William houdt zijn zoons George en Louis en dochter Charlotte veel buiten de spotlights. Maar onlangs stalen ze nog de show tijdens de platinum jubileumviering van koningin Elizabeth.

Bekijk de beelden van William & Kate: koningspaar in de wacht hieronder.

De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht is maandag 20 juni om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu William & Kate: koningspaar in de wacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>William &amp; Kate: koningspaar in de wacht</em>: zo worden George, Charlotte en Louis opgevoed Vanavond kun je kijken naar de special William & Kate: koningspaar in de wacht, over het leven van prins William en zijn vrouw Kate. In deze docu komt onder anderen hun gezinsleven aan bod, royaltyjournalist Sam Hoevenaar laat zien hoe ze hun kinderen opvoeden. William houdt zijn zoons George en Louis en dochter Charlotte veel buiten de spotlights. Maar onlangs stalen ze nog de show tijdens de platinum jubileumviering van koningin Elizabeth. Bekijk de beelden van William & Kate: koningspaar in de wacht hieronder. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht is maandag 20 juni om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu William & Kate: koningspaar in de wacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. William & Kate: koningspaar in de wacht 20 juni bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Prins William bezoekt Engelse voetbalteam en scoort doelpunt Bekijk deze video » Roos Reedijk in RTL Boulevard over nieuwe huis Kate en William: 'Afgebladderde kastjes' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's