Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma

Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma

Video: Van der Laan &amp; Woe zingen <em>Kom je bij me?</em> in <em>Klassiekers met Kleinsma</em> Cabaretduo Van der Laan en Woe zong zondagavond het ontroerende lied Kom je bij me van Peter van Rooijen in het Omroep Max-programma Klassiekers met Kleinsma met Simone Kleinsma. Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma gemist? Paul de Leeuw - 'Kom dan bij mij' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: André van Duin zingt La bohème Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma en Jenny Arean zingen 'Op een mooie pinksterdag' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen 'Never nooit meer' van Gordon Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma

Cabaretduo Van der Laan en Woe zong zondagavond het ontroerende lied Kom je bij me van Peter van Rooijen in het Omroep Max-programma Klassiekers met Kleinsma met Simone Kleinsma. Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV