RTL Boulevard: Jaimie Vaes open in nieuw seizoen realityshow (video)

RTL Boulevard: Jaimie Vaes open in nieuw seizoen realityshow (video)

Maandag 20 juni 2022 om 21:08

<em>RTL Boulevard</em>: Jaimie Vaes open in nieuw seizoen realityshow (video) Lil Kleine ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video) Bekijk deze video » Begin april durft Jaimie Vaes een punt te zetten achter haar giftige en gewelddadige relatie met Lil Kleine en sindsdien lacht het leven haar weer voorzichtig toe. Samen met zoontje Lio geniet ze van een nieuw leven op Ibiza en dat leven is binnenkort te zien in haar nieuwe realityshow. RTL Boulevard sprak haar exclusief. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+.
TV :
RTL Boulevard: Jaimie Vaes open in nieuw seizoen realityshow (video)

Begin april durft Jaimie Vaes een punt te zetten achter haar giftige en gewelddadige relatie met Lil Kleine en sindsdien lacht het leven haar weer voorzichtig toe. Samen met zoontje Lio geniet ze van een nieuw leven op Ibiza en dat leven is binnenkort te zien in haar nieuwe realityshow. RTL Boulevard sprak haar exclusief.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's