Docu William & Kate: koningspaar in de wacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu William & Kate: koningspaar in de wacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: William & Kate - koningspaar in de wacht

Docu William & Kate: koningspaar in de wacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, vierin 2022 allebei hun veertigste verjaardag. Het duurt echter nog even voordat ze daadwerkelijk de troon zullen bestijgen. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht schetst een beeld van het stel. Royaltyjournalist Sam Hoevenaar duikt in het leven van prins William en Kate. Alle fragmenten uit deze uitzending William & Kate: koningspaar in de wacht 20 juni bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » William & Kate: koningspaar in de wacht: zo worden George, Charlotte en Louis opgevoed Bekijk deze video » Meghan MarkleEr wordt gesproken met Kate's oom Gary Goldsmith. Hij vertelt onder meer hoe William een rol speelt voor de camera's. Journalist Omid Scobie maakte de exit van Meghan Markle en prins Harry van dichtbij mee en schreef er een boek over. Hij spreekt over de paleiscrisis achter de schermen; de band tussen de ruziënde schoonzussen en de broers is tot de dag van vandaag bekoeld. Ook blijkt dat William en Kate destijds informatie hebben gelekt aan de pers. ModeontwerperDaarnaast staat Kate bekend als stijlprinses. De Nederlandse modeontwerpster Jet Shenkman staat bij Kate onder de sneltoets. Ze heeft meerdere jurken voor haar mogen ontwerpen en vertelt meer over de samenwerking met het paleis. Modejournaliste Josine Droogendijk bespreekt de stijl van Kate, die veranderde van klassiek naar extravagant, glitter en glamour. Wat zijn de geheimen achter deze keuzes? Ook gaan we terug naar het bezoek van Kate aan Nederland in 2016. Bekijk ook Zien: Kate Middleton deelt unieke foto's op 40ste verjaardag, "in de voetsporen van Diana" Bekijk deze video » Zien: Net5 komt met twee documentaires over de Britse royals Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, vierin 2022 allebei hun veertigste verjaardag. Het duurt echter nog even voordat ze daadwerkelijk de troon zullen bestijgen. De documentaire William & Kate: koningspaar in de wacht schetst een beeld van het stel. Royaltyjournalist Sam Hoevenaar duikt in het leven van prins William en Kate.

Meghan Markle
Er wordt gesproken met Kate's oom Gary Goldsmith. Hij vertelt onder meer hoe William een rol speelt voor de camera's. Journalist Omid Scobie maakte de exit van Meghan Markle en prins Harry van dichtbij mee en schreef er een boek over. Hij spreekt over de paleiscrisis achter de schermen; de band tussen de ruziënde schoonzussen en de broers is tot de dag van vandaag bekoeld. Ook blijkt dat William en Kate destijds informatie hebben gelekt aan de pers.

Modeontwerper
Daarnaast staat Kate bekend als stijlprinses. De Nederlandse modeontwerpster Jet Shenkman staat bij Kate onder de sneltoets. Ze heeft meerdere jurken voor haar mogen ontwerpen en vertelt meer over de samenwerking met het paleis. Modejournaliste Josine Droogendijk bespreekt de stijl van Kate, die veranderde van klassiek naar extravagant, glitter en glamour. Wat zijn de geheimen achter deze keuzes? Ook gaan we terug naar het bezoek van Kate aan Nederland in 2016.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu William & Kate: koningspaar in de wacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV