Thomas van Groningen in Op1 over aanpak asielcrisis: 'Oplossing is er nog niet'

Thomas van Groningen in Op1 over aanpak asielcrisis: 'Oplossing is er nog niet'

Maandag 20 juni 2022 om 22:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Thomas van Groningen in <em>Op1</em> over aanpak asielcrisis: 'Oplossing is er nog niet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De overheid zorgt niet goed voor kinderen en jongeren in de asielopvang. Dat schrijven twee inspecties in een brandbrief aan staatssecretaris Eric van der Burg van Asiel en Migratie. De situatie is schadelijk voor kinderen. Politiek verslaggever van Op1 Thomas van Groningen is te gast in de uitzending en praat je bij over de aanpak in bovenstaande video. 'Vandaag presenteerde het kabinet dat plan aan de burgemeesters, de 25 voorzitters van de veiligheidsregio’s, en er was niet echt een uitkomst.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1 over aanpak asielcrisis: 'Oplossing is er nog niet'

De overheid zorgt niet goed voor kinderen en jongeren in de asielopvang. Dat schrijven twee inspecties in een brandbrief aan staatssecretaris Eric van der Burg van Asiel en Migratie. De situatie is schadelijk voor kinderen. Politiek verslaggever van Op1 Thomas van Groningen is te gast in de uitzending en praat je bij over de aanpak in bovenstaande video. 'Vandaag presenteerde het kabinet dat plan aan de burgemeesters, de 25 voorzitters van de veiligheidsregio’s, en er was niet echt een uitkomst.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's