Shownieuws gemist? Paul de Leeuw wil niet meer bij VI zitten: 'Niet te begrijpen'

Shownieuws gemist? Paul de Leeuw wil niet meer bij VI zitten: 'Niet te begrijpen'

Maandag 20 juni 2022 om 23:50

Paul de Leeuw keert niet meer terug als tafelgast bij Vandaag Inside. Dat vertelde hij in de podcast 'Dit komt nooit meer goed'. Het Shownieuws-panel reageert in onderstaande video.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Paul de Leeuw wil niet meer bij <em>VI</em> zitten: 'Niet te begrijpen' Paul de Leeuw keert niet meer terug als tafelgast bij Vandaag Inside. Dat vertelde hij in de podcast 'Dit komt nooit meer goed'. Het Shownieuws-panel reageert in onderstaande video. Lees verder onder de video. AfscheidPaul de Leeuw had eigenlijk al afscheid genomen voor uitzending waarin Johan Derksen verstelde dat hij een vrouw zou hebben gepenetreerd met een kaars. De Leeuw: 'Ik had het gevoel dat ik in een moeras van meningen werd getrokken, daar wilde ik niet bij zijn.' Volgens Ronald Molendijk van Shownieuws is de beslissing 'niet te begrijpen.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paul de Leeuw over samenwerking met Hans Kesting: "Gerard en Gordon voor hoogopgeleiden" (video) Bekijk deze video » Busje komt zo: Paul de Leeuw poseert in een trouwjurk Bekijk deze video » Wilfred Genee haalt uit naar Angela de Jong: "Je hebt Paul de Leeuw ter dood veroordeeld" Bekijk deze video »
Entertainment :

Afscheid
Paul de Leeuw had eigenlijk al afscheid genomen voor uitzending waarin Johan Derksen verstelde dat hij een vrouw zou hebben gepenetreerd met een kaars. De Leeuw: 'Ik had het gevoel dat ik in een moeras van meningen werd getrokken, daar wilde ik niet bij zijn.' Volgens Ronald Molendijk van Shownieuws is de beslissing 'niet te begrijpen.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's