Op1: Burgemeester Ahmed Marcouch maakt zich zorgen over campingmaffia (video)

Op1: Burgemeester Ahmed Marcouch maakt zich zorgen over campingmaffia (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Burgemeester Ahmed Marcouch maakt zich zorgen over <em>campingmaffia</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Veel vakantieparken zijn broeinesten van criminaliteit, blijkt uit nieuw onderzoek. Criminelen huisvesten er prostituees en arbeidsmigranten en gebruiken de parken om geld wit te wassen. Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, maakt zich zorgen. Volgens hem ligt er een probleem bij de registratieverplichting. 'Je kunt zo’n chalet kopen, met cash betalen en niets melden.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Burgemeester Ahmed Marcouch maakt zich zorgen over campingmaffia (video)

Veel vakantieparken zijn broeinesten van criminaliteit, blijkt uit nieuw onderzoek. Criminelen huisvesten er prostituees en arbeidsmigranten en gebruiken de parken om geld wit te wassen. Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, maakt zich zorgen. Volgens hem ligt er een probleem bij de registratieverplichting. 'Je kunt zo’n chalet kopen, met cash betalen en niets melden.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's