Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim'

Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim'

Maandag 20 juni 2022 om 23:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Philip Freriks en <em>Maarten van Rossem</em> over jubileum <em>De Slimste Mens</em>: 'Er is geen geheim' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het twintigste seizoen van De Slimste Mens komt eraan. Om dit jubileum te vieren, komt het programma van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem met een heuse 'All Stars-editie'. Wat is het geheim van het succes? 'Er is geen geheim. Het zit hartstikke leuk in elkaar. We hebben leuke gasten, een leuke juryvoorzitter. Als dat bij elkaar optelt, is het kennelijk iets wat aanslaat,' vertelde Freriks in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim'

Het twintigste seizoen van De Slimste Mens komt eraan. Om dit jubileum te vieren, komt het programma van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem met een heuse 'All Stars-editie'. Wat is het geheim van het succes? 'Er is geen geheim. Het zit hartstikke leuk in elkaar. We hebben leuke gasten, een leuke juryvoorzitter. Als dat bij elkaar optelt, is het kennelijk iets wat aanslaat,' vertelde Freriks in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's