Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van Kasteelvrouw Emmy krijgt Emmy er opnieuw een boel kopzorgen bij. Slaagt ze erin om te midden van alle chaos de rust te bewaren en verder te bouwen aan haar droom-chateau? KijkcijfersKasteelvrouwe Emmy begon met twee zeer goed bekeken uitzendingen, die allebei boven de miljoen kijkers uitkwamen. De derde aflevering, van vorige week dinsdag, moest flink inleveren; dit had echter vooral te maken met de Nations League-wedstrijd Nederland - Wales. Kan Kasteelvrouwe Emmy vanavond weer scoren? VriendenIn deze vierde aflevering is sprake van een heuse vriendeninvasie in het kasteel. Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele chateau over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? En verder in deze aflevering onder meer een schilderworkshop, een moestijn die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek. :[broadcast:videos](ids:"461473,460575" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de vierde aflevering van Kasteelvrouw Emmy krijgt Emmy er opnieuw een boel kopzorgen bij. Slaagt ze erin om te midden van alle chaos de rust te bewaren en verder te bouwen aan haar droom-chateau?

Kijkcijfers
Kasteelvrouwe Emmy begon met twee zeer goed bekeken uitzendingen, die allebei boven de miljoen kijkers uitkwamen. De derde aflevering, van vorige week dinsdag, moest flink inleveren; dit had echter vooral te maken met de Nations League-wedstrijd Nederland - Wales. Kan Kasteelvrouwe Emmy vanavond weer scoren?

Vrienden
In deze vierde aflevering is sprake van een heuse vriendeninvasie in het kasteel. Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele chateau over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? En verder in deze aflevering onder meer een schilderworkshop, een moestijn die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek.

:[broadcast:videos](ids:"461473,460575" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's