Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Kasteelvrouwe Emmy: vrienden nemen kasteel over

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van Kasteelvrouw Emmy krijgt Emmy er opnieuw een boel kopzorgen bij. Slaagt ze erin om te midden van alle chaos de rust te bewaren en verder te bouwen aan haar droom-chateau? Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Kasteelvrouwe Emmy: Rutger kiest de meest wanstaltige boxen Bekijk deze video » KijkcijfersKasteelvrouwe Emmy begon met twee zeer goed bekeken uitzendingen, die allebei boven de miljoen kijkers uitkwamen. De derde aflevering, van vorige week dinsdag, moest flink inleveren; dit had echter vooral te maken met de Nations League-wedstrijd Nederland - Wales. Kan Kasteelvrouwe Emmy vanavond weer scoren? VriendenIn deze vierde aflevering is sprake van een heuse vriendeninvasie in het kasteel. Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele chateau over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? En verder in deze aflevering onder meer een schilderworkshop, een moestijn die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek. Bekijk ook Kasteelvrouwe Emmy: Rutger fotografeert schroef als bewijs voor zijn werk in kasteel Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy over vergelijking Chateau Meiland: "Ik ben geen Martien" Bekijk deze video »
Uitzending :
Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van Kasteelvrouw Emmy krijgt Emmy er opnieuw een boel kopzorgen bij. Slaagt ze erin om te midden van alle chaos de rust te bewaren en verder te bouwen aan haar droom-chateau?

Kijkcijfers
Kasteelvrouwe Emmy begon met twee zeer goed bekeken uitzendingen, die allebei boven de miljoen kijkers uitkwamen. De derde aflevering, van vorige week dinsdag, moest flink inleveren; dit had echter vooral te maken met de Nations League-wedstrijd Nederland - Wales. Kan Kasteelvrouwe Emmy vanavond weer scoren?

Vrienden
In deze vierde aflevering is sprake van een heuse vriendeninvasie in het kasteel. Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele chateau over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? En verder in deze aflevering onder meer een schilderworkshop, een moestijn die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kasteelvrouwe Emmy

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV