Au Pairs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Au Pairs

Au Pairs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van Au Pairs zit er vol mee. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse gezinnen. RotzooiEenmaal aangekomen krijgen ze het meteen flink voor de kiezen: zo komt Wendie terecht in een huis vol rotzooi en uitpuilende wasmanden en botsen de normen en waarden van Noah met die van haar hostouders. Hoe gaan de au pairs hiermee om? Lukt het om een band op te bouwen met hun hostgezin of geven ze het op? Eén ding is zeker: deze ervaring verandert hun leven voor altijd. Schokkende situatiesDe meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. Ze komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit, maar soms ook voor schokkende situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips en tricks en ontsnappen af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken. Bekijk ook Humberto gemist? Kendra Kol was Au Pair in Rome: "Ik werd in m'n gezicht gemept" Bekijk deze video » Au Pairs: Miami nu te zien op NPO Plus, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Au Pairs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van Au Pairs zit er vol mee. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse gezinnen.

Rotzooi
Eenmaal aangekomen krijgen ze het meteen flink voor de kiezen: zo komt Wendie terecht in een huis vol rotzooi en uitpuilende wasmanden en botsen de normen en waarden van Noah met die van haar hostouders. Hoe gaan de au pairs hiermee om? Lukt het om een band op te bouwen met hun hostgezin of geven ze het op? Eén ding is zeker: deze ervaring verandert hun leven voor altijd.

Schokkende situaties
De meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. Ze komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit, maar soms ook voor schokkende situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips en tricks en ontsnappen af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Au Pairs

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Au Pairs aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV