Kopen Zonder Kijken: Vera en Dyan zien eindresultaat

Kopen Zonder Kijken: Vera en Dyan zien eindresultaat

Het mooiste moment van Kopen Zonder Kijken is natuurlijk altijd het moment dat de kopers hun nieuwe huis binnenlopen, nadat het verbouwd en ingericht is. Vera en Dyan kunnen hun ogen niet geloven als ze de woonkamer zien: 'Wooo. Jeetje. Zo! Die tafel, we kunnen eindelijk aan tafel eten, en borrelen, en spelletjes spelen.' Bekijk het fragment hieronder.

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: Vera en Dyan zien eindresultaat Het mooiste moment van Kopen Zonder Kijken is natuurlijk altijd het moment dat de kopers hun nieuwe huis binnenlopen, nadat het verbouwd en ingericht is. Vera en Dyan kunnen hun ogen niet geloven als ze de woonkamer zien: 'Wooo. Jeetje. Zo! Die tafel, we kunnen eindelijk aan tafel eten, en borrelen, en spelletjes spelen.' Bekijk het fragment hieronder. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: Vera en Dyan zien eindresultaat

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's