Joris de Jongh (Artsen zonder Grenzen) vertelt over schrijnende situatie in Charkov

Joris de Jongh (Artsen zonder Grenzen) vertelt over schrijnende situatie in Charkov

Dinsdag 21 juni 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Joris de Jongh (<em>Artsen zonder Grenzen</em>) vertelt over schrijnende situatie in <em>Charkov</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Joris de Jongh zat namens Artsen zonder Grenzen een aantal maanden in de Oekraïense stad Charkov, die onder zwaar Russisch vuur kwam te liggen. Als projectleider zag hij vele schrijnende situaties in de stad, maar toch zijn er ook optimistische berichten. Zo is er wel eten en water, bijvoorbeeld. Aan de andere kant zag De Jongh wel een gebrek aan matrassen en allerlei andere materiële zaken. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joris de Jongh (Artsen zonder Grenzen) vertelt over schrijnende situatie in Charkov

Joris de Jongh zat namens Artsen zonder Grenzen een aantal maanden in de Oekraïense stad Charkov, die onder zwaar Russisch vuur kwam te liggen. Als projectleider zag hij vele schrijnende situaties in de stad, maar toch zijn er ook optimistische berichten. Zo is er wel eten en water, bijvoorbeeld. Aan de andere kant zag De Jongh wel een gebrek aan matrassen en allerlei andere materiële zaken.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's