Rob Jetten kraakt kabinetsbeleid: "We zijn verslaafd geweest aan energie uit Rusland"

Rob Jetten kraakt kabinetsbeleid: "We zijn verslaafd geweest aan energie uit Rusland"

Rob Jetten, de minister voor Klimaat en Energie, schoof maandagavond aan bij Humberto om te vertellen over de beslissing van het kabinet om de kolencentrales verder op te stoken. Hij gebruikte het moment ook meteen om het kabinetsbeleid van de afgelopen tien jaar te bekritiseren; volgens Jetten zijn we "verslaafd geweest aan energie uit Rusland".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Jetten</em> kraakt kabinetsbeleid: &quot;We zijn verslaafd geweest aan energie uit <em>Rusland</em>&quot; Rob Jetten, de minister voor Klimaat en Energie, schoof maandagavond aan bij Humberto om te vertellen over de beslissing van het kabinet om de kolencentrales verder op te stoken. Hij gebruikte het moment ook meteen om het kabinetsbeleid van de afgelopen tien jaar te bekritiseren; volgens Jetten zijn we "verslaafd geweest aan energie uit Rusland". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. D66 deed meeDaarbij lijkt Jetten voor het gemak even te vergeten dat D66 zelf ook de helft van de tijd in het kabinet zat en dus meebesliste over het beleid. Ook haalt presentator Humberto Tan een pijnlijke foto uit campagnetijd tevoorschijn. Hierop zien we Jetten naast een kolencentrale staan met de boodschap: "We halen HEM weg!" Zoals nu wel weer blijkt: je kunt nog zulke mooie idealen hebben, maar de realiteit is vaak een stuk weerbarstiger. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Jetten kraakt kabinetsbeleid: "We zijn verslaafd geweest aan energie uit Rusland"

D66 deed mee
Daarbij lijkt Jetten voor het gemak even te vergeten dat D66 zelf ook de helft van de tijd in het kabinet zat en dus meebesliste over het beleid. Ook haalt presentator Humberto Tan een pijnlijke foto uit campagnetijd tevoorschijn. Hierop zien we Jetten naast een kolencentrale staan met de boodschap: "We halen HEM weg!" Zoals nu wel weer blijkt: je kunt nog zulke mooie idealen hebben, maar de realiteit is vaak een stuk weerbarstiger.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV