ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet

ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet

Nikkie Plessen pocht graag met haar redelijk exorbitante levensstijl en haar privé-jet en dat ontgaat ook haar collega's bij RTL Boulevard niet. Als het programma het maandag over de personeelstekorten en problemen op Schiphol heeft kan Frank Dane het niet laten om Plessen een beetje te dissen: 'Dan is het wel lekker Nikkie als je je eigen vliegtuig hebt.'

'Wat ben je een eikel'
In dat soort opmerkingen heeft de mode-onderneemster duidelijk geen zin: 'Wat ben jij toch ook een eikel he.' Maar ze is nog niet van hem af want hij vervolgt: 'Dan heb jij daar geen last van denk ik of wel, van de personeelstekorten?' Een antwoord krijgt hij echter niet want Plessen grijpt naar haar glas water en probeert het allemaal wat weg te lachen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard, geplaatst door regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, hieronder.

ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen <em>RTL Boulevard</em> om privé-jet Nikkie Plessen pocht graag met haar redelijk exorbitante levensstijl en haar privé-jet en dat ontgaat ook haar collega's bij RTL Boulevard niet. Als het programma het maandag over de personeelstekorten en problemen op Schiphol heeft kan Frank Dane het niet laten om Plessen een beetje te dissen: 'Dan is het wel lekker Nikkie als je je eigen vliegtuig hebt.' 'Wat ben je een eikel'In dat soort opmerkingen heeft de mode-onderneemster duidelijk geen zin: 'Wat ben jij toch ook een eikel he.' Maar ze is nog niet van hem af want hij vervolgt: 'Dan heb jij daar geen last van denk ik of wel, van de personeelstekorten?' Een antwoord krijgt hij echter niet want Plessen grijpt naar haar glas water en probeert het allemaal wat weg te lachen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard, geplaatst door regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Albert & Frits clashen over vliegtuig-rel Nikkie Plessen, ontketend door Menno Swart Bekijk deze video » Bridget Maasland briest na kritiek op naaktfoto: 'Wat een preuts gedoe' Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV