Heeft Sylvie Meis ooit een joint gerookt!? (Shownieuws)

Heeft Sylvie Meis ooit een joint gerookt!? (Shownieuws)

Dinsdag 21 juni 2022 om 09:40

Sylvie Meis vertelt in een Duits tv-programma dat veel mensen denken dat ze een diva is. Hoe zouden ze daar nou toch bij komen? Maar de socialite laat weten dat iedereen het mis heeft: 'Dat ben ik helemaal niet. Ik geloof dat ik makkelijk in de omgang ben. Met mij kan je goed praten en ik heb verstand van veel dingen.'

Joint gerookt?
Tijdens het gesprek doet Meis overigens ook nog een andere onthulling: 'Ik heb nog nooit in mijn leven een joint gerookt. En ook geen drugs gebruikt.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Heeft <em>Sylvie Meis</em> ooit een joint gerookt!? (Shownieuws) Sylvie Meis vertelt in een Duits tv-programma dat veel mensen denken dat ze een diva is. Hoe zouden ze daar nou toch bij komen? Maar de socialite laat weten dat iedereen het mis heeft: 'Dat ben ik helemaal niet. Ik geloof dat ik makkelijk in de omgang ben. Met mij kan je goed praten en ik heb verstand van veel dingen.' Joint gerookt?Tijdens het gesprek doet Meis overigens ook nog een andere onthulling: 'Ik heb nog nooit in mijn leven een joint gerookt. En ook geen drugs gebruikt.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Bridget Maasland briest na kritiek op naaktfoto: 'Wat een preuts gedoe' Bekijk deze video » ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's