Humberto: Embrace Ukraine-presentator Timur Mirosjnytsjenko over Songfestival 2023

Humberto: Embrace Ukraine-presentator Timur Mirosjnytsjenko over Songfestival 2023

Dinsdag 21 juni 2022 om 09:24

De Oekraiense Songfestivalcommentator Timur Mirosjnytsjenko is in Nederland vanwege het benefietconcert Embrace Ukraine, dat dinsdagavond plaatsvindt in Amsterdam. Hij maakte even een tussenstop bij Humberto en reageerde daar op het nieuws dat zijn land vanwege veiligheidsissues het Songfestival 2023 niet mag gaan organiseren: "We zijn natuurlijk van streek omdat het nu lijkt alsof er volgend jaar mei nog niets veranderd zal zijn in Oekraïne." Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: Embrace Ukraine-presentator <em>Timur Mirosjnytsjenko</em> over Songfestival 2023 De Oekraiense Songfestivalcommentator Timur Mirosjnytsjenko is in Nederland vanwege het benefietconcert Embrace Ukraine, dat dinsdagavond plaatsvindt in Amsterdam. Hij maakte even een tussenstop bij Humberto en reageerde daar op het nieuws dat zijn land vanwege veiligheidsissues het Songfestival 2023 niet mag gaan organiseren: "We zijn natuurlijk van streek omdat het nu lijkt alsof er volgend jaar mei nog niets veranderd zal zijn in Oekraïne." Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: Embrace Ukraine-presentator Timur Mirosjnytsjenko over Songfestival 2023

Actuele video's

Meer actuele video's