Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto'

Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto'

Een deelneemster aan Lang Leve de Liefde zit totaal niet te wachten op een geliefde die straattaal spreekt en steekt dat niet onder stoelen of banken, ook niet wanneer haar date aangeeft dat best weleens te doen onder vrienden: 'Ik vind het verschrikkelijk. We leren volgens mij allemaal gewoon ABN op school. Laten we dat ook vooral vasthouden. Als je straattaal wil spreken dan ga je maar naar de ghetto.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto' Een deelneemster aan Lang Leve de Liefde zit totaal niet te wachten op een geliefde die straattaal spreekt en steekt dat niet onder stoelen of banken, ook niet wanneer haar date aangeeft dat best weleens te doen onder vrienden: 'Ik vind het verschrikkelijk. We leren volgens mij allemaal gewoon ABN op school. Laten we dat ook vooral vasthouden. Als je straattaal wil spreken dan ga je maar naar de ghetto.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: maakt halfnaakte Joey zijn date aan het blozen? Bekijk deze video » Joey (Bachelorette) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?' Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's