Zien: Mathieu van der Poel bereidt zich op spectaculaire wijze voor op Tour de France

Zien: Mathieu van der Poel bereidt zich op spectaculaire wijze voor op Tour de France

De 109e editie van de Tour de France begint op vrijdag 1 juli in Kopenhagen en de race finisht op zondag de 24e in Parijs. Mathieu van der Poel is deze week in het Italiaanse Livigno om zich voor te bereiden op de Tour. De 27-jarige Nederlander kon het niet laten om de racefiets in te ruilen voor zijn mountainbike.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mathieu van der Poel</em> bereidt zich op spectaculaire wijze voor op <em>Tour de France</em> De 109e editie van de Tour de France begint op vrijdag 1 juli in Kopenhagen en de race finisht op zondag de 24e in Parijs. Mathieu van der Poel is deze week in het Italiaanse Livigno om zich voor te bereiden op de Tour. De 27-jarige Nederlander kon het niet laten om de racefiets in te ruilen voor zijn mountainbike. Tekst gaat verder onder de video. Tour de France 2022'Le Grand Départ' is in het weekend van 1 juli in Denemarken. Eenmaal terug in Frankrijk wacht al snel een variant op Parijs-Roubaix en een finish op La Planche des Belles Filles. De eerste week ziet er verleidelijk uit met een serie mooie finales. In de tweede week wachten de Alpen en in de slotweek de Pyreneeën. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook ZIEN: Mathieu van der Poel wint eerste etappe en roze trui Giro d'Italia Bekijk deze video » René van der Gijp gaat stuk om bizarre uitleg Roxane Knetemann: "Dat kan toch niet" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Mathieu van der Poel bereidt zich op spectaculaire wijze voor op Tour de France

Tour de France 2022
'Le Grand Départ' is in het weekend van 1 juli in Denemarken. Eenmaal terug in Frankrijk wacht al snel een variant op Parijs-Roubaix en een finish op La Planche des Belles Filles. De eerste week ziet er verleidelijk uit met een serie mooie finales. In de tweede week wachten de Alpen en in de slotweek de Pyreneeën.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's