Vanavond in Zeeman Confronteert: Benno stalkt naast ex Fonsy ook haar vrienden

Vanavond in Zeeman Confronteert: Benno stalkt naast ex Fonsy ook haar vrienden

Dinsdag 21 juni 2022 om 14:48

Vanavond is op RTL 5 een nieuwe aflevering van Zeeman Confronteert: Stalkers te zien. Eric en Yasinee proberen hun Thaise vriendin Foncy te helpen als zij niet langer verder wil in haar relatie. En dat komt hen extreem duur te staan. Vanaf het moment dat zij haar onderdak bieden, kennen ze geen rust meer.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Zeeman Confronteert</em>: Benno stalkt naast <em>ex Fonsy</em> ook haar vrienden Vanavond is op RTL 5 een nieuwe aflevering van Zeeman Confronteert: Stalkers te zien. Eric en Yasinee proberen hun Thaise vriendin Foncy te helpen als zij niet langer verder wil in haar relatie. En dat komt hen extreem duur te staan. Vanaf het moment dat zij haar onderdak bieden, kennen ze geen rust meer. Tekst gaat verder onder de video. Stalker BennoFonsy is weggegaan bij Benno. Hij is het hier echter niet mee eens. De werkgevers van Fonsy, Eric en Yesinee, helpen haar. Maar dan worden ook zij gestalkt door Benno. Met onder meer nachtelijke schreeuwpartijen voor hun deur, meerdere lekgestoken banden, bekraste auto's en zelf stenen door de ruiten. Nergens voelen ze zich meer veilig. Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert gemist? Dit is de "heftigste zaak ooit" (video) Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: Thijs spreekt stalker Maarten, die Rafaela het leven zuur maakt Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Zeeman Confronteert: Benno stalkt naast ex Fonsy ook haar vrienden

Stalker Benno
Fonsy is weggegaan bij Benno. Hij is het hier echter niet mee eens. De werkgevers van Fonsy, Eric en Yesinee, helpen haar. Maar dan worden ook zij gestalkt door Benno. Met onder meer nachtelijke schreeuwpartijen voor hun deur, meerdere lekgestoken banden, bekraste auto's en zelf stenen door de ruiten. Nergens voelen ze zich meer veilig.

Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's