Video: Ouders doodgeschoten Sammy Baker ziedend op Amsterdamse politie

Video: Ouders doodgeschoten Sammy Baker ziedend op Amsterdamse politie

Video: Ouders doodgeschoten <em>Sammy Baker</em> ziedend op <em>Amsterdamse politie</em> Sammy Baker werd in de zomer van 2020 door de politie in doodgeschoten in Amsterdam. De Duitse influencer had drugs gebruikt en werd uiteindelijk in verwarde toestand neergeschoten door agenten, met fatale gevolgen. In de media stelde de politiechef dat Sammy een van de agenten in zijn beschermingsvest had gestoken. De uitspraken van de korpschef schoten in het verkeelde keelgat bij Justine Seewald-Krieger en Kai Baker, de ouders van Sammy. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Beelden doodgeschoten man in Rotterdam gaan rond op social media Bekijk deze video » BEAU: Tientallen tips na het delen van de deepfake-video in de zaak Sedar Soares Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sammy Baker werd in de zomer van 2020 door de politie in doodgeschoten in Amsterdam. De Duitse influencer had drugs gebruikt en werd uiteindelijk in verwarde toestand neergeschoten door agenten, met fatale gevolgen. In de media stelde de politiechef dat Sammy een van de agenten in zijn beschermingsvest had gestoken. De uitspraken van de korpschef schoten in het verkeelde keelgat bij Justine Seewald-Krieger en Kai Baker, de ouders van Sammy.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's