Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard: Bekijk de spectaculaire presentatievideo

Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard: Bekijk de spectaculaire presentatievideo

Burak Yilmaz is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De 36-jarige aanvaller tekent bij Fortuna Sittard een verbintenis voor vijf jaar, waar hij de eerste twee seizoenen als speler gaat volmaken. De drie jaar daarna wordt hij door de club begeleid in het trainerstraject.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Burak Yilmaz</em> naar <em>Fortuna Sittard</em>: Bekijk de spectaculaire presentatievideo Burak Yilmaz is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De 36-jarige aanvaller tekent bij Fortuna Sittard een verbintenis voor vijf jaar, waar hij de eerste twee seizoenen als speler gaat volmaken. De drie jaar daarna wordt hij door de club begeleid in het trainerstraject. Tekst gaat verder onder de video. Burak YilmazFortuna Sittard verraste om klokslag 15.00 uur vriend en vijand door de komst van de Turkse spits aan te kondigen. Voor Turkije maakte Yilmaz 31 goals in 77 interlands, met onder meer een hattrick tegen Nederland in maart 2021. Zijn presentatie zorgt voor een storm aan reacties op social media. Bekijk de spectaculaire presentatievideo van Burak Yilmaz bij Fortuna Sittard hierboven. Bekijk ook Samenvatting PSV - Fortuna Sittard (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard: Bekijk de spectaculaire presentatievideo

Burak Yilmaz
Fortuna Sittard verraste om klokslag 15.00 uur vriend en vijand door de komst van de Turkse spits aan te kondigen. Voor Turkije maakte Yilmaz 31 goals in 77 interlands, met onder meer een hattrick tegen Nederland in maart 2021. Zijn presentatie zorgt voor een storm aan reacties op social media.

Bekijk de spectaculaire presentatievideo van Burak Yilmaz bij Fortuna Sittard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV