Nieuwsuur gemist? Dit weten we tot nu toe over het apenpokkenvirus

Nieuwsuur gemist? Dit weten we tot nu toe over het apenpokkenvirus

Sinds de uitbraak van het apenpokkenvirus gaan op social media de raarste spookverhalen over het virus rond. En ondanks dat er niks van waar is, leiden ze wel tot ophef. In de Nieuwsuur-serie #Ophef duikt Rudy Bouma in de wereld van nepnieuws en complotten om erachter te komen waar misvattingen ontstaan en waarom mensen ze geloven.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em> gemist? Dit weten we tot nu toe over het <em>apenpokkenvirus</em> Sinds de uitbraak van het apenpokkenvirus gaan op social media de raarste spookverhalen over het virus rond. En ondanks dat er niks van waar is, leiden ze wel tot ophef. In de Nieuwsuur-serie #Ophef duikt Rudy Bouma in de wereld van nepnieuws en complotten om erachter te komen waar misvattingen ontstaan en waarom mensen ze geloven. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Diederik Jekel over apenpokkenvirus: "Vooral onder homofiele mannen" Bekijk deze video » RTL Nieuws: wordt het apenpokkenvirus een nieuwe pandemie? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur gemist? Dit weten we tot nu toe over het apenpokkenvirus

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV