Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4, Volume 2: vanaf 1 juli op Netflix

Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4, Volume 2: vanaf 1 juli op Netflix

Lees hier onze serierecensie van Stranger Things seizoen 4.

Bekijk de trailer van <em>Stranger Things</em> seizoen 4, <em>Volume 2</em>: vanaf 1 juli op Netflix Lees hier onze serierecensie van Stranger Things seizoen 4. Fans die net de nieuwe afleveringen van Stranger Things seizoen 4 hebben afgekeken, hoeven zich geen zorgen te maken. Aflevering 7 van het nieuwe seizoen is namelijk niet de finale en de cliffhanger uit de laatste aflevering krijgt namelijk een vervolg. De epische tweedelige seizoensfinale van Stranger Things 4 gaat op 1 juli in première, alleen op Netflix. Stranger Things seizoen 4 is nu te streamen op Netflix. De laatste twee afleveringen van Stranger Things staan vanaf 1 juli op Netflix. Bekijk ook Stranger Things-cast over Stranger Things 4 Vol. 1: "Het is nogal een wreed seizoen" Bekijk deze video » Stranger Things: zo transformeert acteur Jamie Campbell Bower tot Vecna Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4, Volume 2: vanaf 1 juli op Netflix

Fans die net de nieuwe afleveringen van Stranger Things seizoen 4 hebben afgekeken, hoeven zich geen zorgen te maken. Aflevering 7 van het nieuwe seizoen is namelijk niet de finale en de cliffhanger uit de laatste aflevering krijgt namelijk een vervolg. De epische tweedelige seizoensfinale van Stranger Things 4 gaat op 1 juli in première, alleen op Netflix.

Stranger Things seizoen 4 is nu te streamen op Netflix. De laatste twee afleveringen van Stranger Things staan vanaf 1 juli op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV