Schorsing dreigt voor Thierry Baudet: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in

Schorsing dreigt voor Thierry Baudet: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in

Ruim twee derde van de Tweede Kamer wil FvD-leider Thierry Baudet dwingen zich aan de regels van het parlement te houden. Baudet weigert nevenfuncties, extra inkomsten en giften te melden in een openbaar register. Acht Kamerfracties hebben daarom een klacht tegen Baudet ingediend. Als de klacht wordt overgenomen, kan Baudet voor ten minste één maand worden geschorst.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Schorsing</em> dreigt voor <em>Thierry Baudet</em>: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in Ruim twee derde van de Tweede Kamer wil FvD-leider Thierry Baudet dwingen zich aan de regels van het parlement te houden. Baudet weigert nevenfuncties, extra inkomsten en giften te melden in een openbaar register. Acht Kamerfracties hebben daarom een klacht tegen Baudet ingediend. Als de klacht wordt overgenomen, kan Baudet voor ten minste één maand worden geschorst. Tekst gaat verder onder de video. NevenfunctiesBaudet is naast Tweede Kamerlid bestuurslid van Forum voor Democratie bv en directeur van THPB Media B.V. Kamerleden moeten nevenfuncties, extra inkomsten en giften melden in een openbaar register om belangenverstrengeling of de schijn daarvan te voorkomen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders" Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video »
Politiek :
Schorsing dreigt voor Thierry Baudet: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in

Nevenfuncties
Baudet is naast Tweede Kamerlid bestuurslid van Forum voor Democratie bv en directeur van THPB Media B.V. Kamerleden moeten nevenfuncties, extra inkomsten en giften melden in een openbaar register om belangenverstrengeling of de schijn daarvan te voorkomen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's