Live stream NK wielrennen op de weg (vrijdag 24 juni)

Live stream NK wielrennen op de weg (vrijdag 24 juni)

Kijk zaterdag 25 juni vanaf 16.00 uur LIVE naar het NK wielrennen op de weg via bovenstaande livestream.

Opnieuw een rondje over de VAM-berg: dat is wat we al een aantal jaar horen. Het is tijd voor het NK wielrennen op de weg. Op vrijdag 24 juni is het de beurt aan de mannen, zaterdag 25 juni mogen de vrouwen aan de bak. De NOS is er in het weekend live bij op NPO 1 en online via de livestream hierboven.

Bekijk het volledige tijdschema van het NK wielrennen op de weg.

De NK wielrennen voor vrouwen en mannen zijn vrijdag 24 juni om 15.30 uur en zaterdag 25 juni om 16.00 uur te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream.

Live stream <em>NK wielrennen</em> op de weg (vrijdag 24 juni) Kijk zaterdag 25 juni vanaf 16.00 uur LIVE naar het NK wielrennen op de weg via bovenstaande livestream. Opnieuw een rondje over de VAM-berg: dat is wat we al een aantal jaar horen. Het is tijd voor het NK wielrennen op de weg. Op vrijdag 24 juni is het de beurt aan de mannen, zaterdag 25 juni mogen de vrouwen aan de bak. De NOS is er in het weekend live bij op NPO 1 en online via de livestream hierboven. Bekijk het volledige tijdschema van het NK wielrennen op de weg. De NK wielrennen voor vrouwen en mannen zijn vrijdag 24 juni om 15.30 uur en zaterdag 25 juni om 16.00 uur te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 16: Jan Hirt wint, Thymen Arensman tweede Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 19: Tweede ritzege en bergtrui voor Koen Bouwman Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK wielrennen op de weg (vrijdag 24 juni)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream NK wielrennen op de weg (vrijdag 24 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV