VVD-Kamerlid Thom van Campen in Op1 over de stikstofplannen kabinet

VVD-Kamerlid Thom van Campen in Op1 over de stikstofplannen kabinet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

VVD-Kamerlid <em>Thom van Campen</em> in <em>Op1</em> over de stikstofplannen kabinet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. VVD-Kamerlid Thom van Campen vertelt dat hij aan de slag gaat met de stikstofplannen van het kabinet: "Die zorgen die daar zijn uitgesproken, daar ga ik mee aan de slag. Ieder gebied in ons land vraagt om een andere oplossing." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Derk Boswijk in Op1 over Forum-leider Thierry Baudet: "Hebben ons aan regels te houden" Bekijk deze video » Dyonne Rietveld in Op1 over volle kracht draaien kerncentrales: "Verrast door moment en snelheid" Bekijk deze video » Derk Boswijk in Op1 over provincies en stikstofplannen: "Neem voorstellen provincies serieus" Bekijk deze video » Han ten Broeke over mogelijke escalatie Kaliningrad: "Hadden we liever niet gezien" Bekijk deze video » Janke Dekker bij Op1: "Bezuinigingen cultuursector leiden tot grensoverschrijdend gedrag" Bekijk deze video »
Talkshow :
VVD-Kamerlid Thom van Campen in Op1 over de stikstofplannen kabinet

VVD-Kamerlid Thom van Campen vertelt dat hij aan de slag gaat met de stikstofplannen van het kabinet: "Die zorgen die daar zijn uitgesproken, daar ga ik mee aan de slag. Ieder gebied in ons land vraagt om een andere oplossing."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV