Janke Dekker bij Op1: "Bezuinigingen cultuursector leiden tot grensoverschrijdend gedrag"

Janke Dekker bij Op1: "Bezuinigingen cultuursector leiden tot grensoverschrijdend gedrag"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Janke Dekker bij <em>Op1</em>: &quot;Bezuinigingen cultuursector leiden tot <em>grensoverschrijdend gedrag</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Grensoverschrijdend gedrag komt in de cultuursector veel vaker voor dan gedacht. Actrice en producent Janke Dekker heeft hier wel een logische verklaring voor. Volgens haar hebben bezuinigingen ertoe geleid dat er nu heel veel mensen voor heel weinig banen zijn, wat grensoverschrijdend gedrag in de hand werkt. Immers: als je écht wil opvallen tussen alle andere auditanten en de baan écht wil, ben je een makkelijk slachtoffer voor mensen met kwaad in de zin. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Janke Dekker bij Op1: "Bezuinigingen cultuursector leiden tot grensoverschrijdend gedrag"

Grensoverschrijdend gedrag komt in de cultuursector veel vaker voor dan gedacht. Actrice en producent Janke Dekker heeft hier wel een logische verklaring voor. Volgens haar hebben bezuinigingen ertoe geleid dat er nu heel veel mensen voor heel weinig banen zijn, wat grensoverschrijdend gedrag in de hand werkt. Immers: als je écht wil opvallen tussen alle andere auditanten en de baan écht wil, ben je een makkelijk slachtoffer voor mensen met kwaad in de zin.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's