Glory Days gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Glory Days gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Glory Days

Glory Days gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Glory Days te zien op NPO 3. In dit reisprogramma trokken Guus Meeuwis en Frank Lammers door de Verenigde Staten in het spoor van de legendarische rockster Bruce Springsteen. OntmoetingGuus en Frank zijn aangekomen op hun laatste bestemming. Ze hebben een bijzondere ontmoeting met de moeder van Amadou Diallo uit 'American Skin (41 Shots)', een lied dat meer dan twintig jaar geleden werd geschreven door Bruce Springsteen, maar helaas nog steeds actueel is... SchrijvenDe afsluiting van de reis vindt plaats in New York, waar ze een rockster in het stadsdeel de Bronx ontmoeten. Die heeft een bijzonder verhaal. En terwijl Guus aan het schrijven geslagen is, heeft Frank een memorabele ontmoeting in Little Italy. Bekijk ook Glory Days: helderziende praat Meeuwis bij over huwelijk en ontmoeting Springsteen Bekijk deze video » Glory Days: Guus Meeuwis speelt Het Is Een Nacht voor bandmanager Bruce Springsteen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van Glory Days te zien op NPO 3. In dit reisprogramma trokken Guus Meeuwis en Frank Lammers door de Verenigde Staten in het spoor van de legendarische rockster Bruce Springsteen.

Ontmoeting
Guus en Frank zijn aangekomen op hun laatste bestemming. Ze hebben een bijzondere ontmoeting met de moeder van Amadou Diallo uit 'American Skin (41 Shots)', een lied dat meer dan twintig jaar geleden werd geschreven door Bruce Springsteen, maar helaas nog steeds actueel is...

Schrijven
De afsluiting van de reis vindt plaats in New York, waar ze een rockster in het stadsdeel de Bronx ontmoeten. Die heeft een bijzonder verhaal. En terwijl Guus aan het schrijven geslagen is, heeft Frank een memorabele ontmoeting in Little Italy.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Glory Days

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glory Days gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV