Frans Bauer in discussie met vicepremier Carola Schouten: "Er ligt een grote taak voor u"

Frans Bauer in discussie met vicepremier Carola Schouten: "Er ligt een grote taak voor u"

Zanger Frans Bauer zat dinsdagavond bij Humberto om te praten over de Zwarte Cross, maar mengde zich ook in een discussie met vicepremier Carola Schouten. Hij lijkt namelijk - net als veel andere Nederlanders - helemaal klaar te zijn met de complexe regelgeving van de overheid. Sterker nog: "Er ligt een grote taak voor u," zegt Bauer tegen Schouten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> in discussie met vicepremier <em>Carola Schouten</em>: &quot;Er ligt een grote taak voor u&quot; Zanger Frans Bauer zat dinsdagavond bij Humberto om te praten over de Zwarte Cross, maar mengde zich ook in een discussie met vicepremier Carola Schouten. Hij lijkt namelijk - net als veel andere Nederlanders - helemaal klaar te zijn met de complexe regelgeving van de overheid. Sterker nog: "Er ligt een grote taak voor u," zegt Bauer tegen Schouten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. BegrijpelijkDe zanger vraagt zich af of het kabinet bij het opstellen van wetten wel kijkt of het überhaupt begrijpelijk is voor de gewone Nederlander. "Ik heb eens zo'n formulier bekeken en je moet inmiddels professor zijn om dat te begrijpen," aldus Bauer. Als hij eenmaal op stoom is, komt de zanger van 'Heb je even voor mij' met nóg een aantal lastige vragen voor Schouten over kwesties die opgelost moeten worden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frans Bauer in discussie met vicepremier Carola Schouten: "Er ligt een grote taak voor u"

Begrijpelijk
De zanger vraagt zich af of het kabinet bij het opstellen van wetten wel kijkt of het überhaupt begrijpelijk is voor de gewone Nederlander. "Ik heb eens zo'n formulier bekeken en je moet inmiddels professor zijn om dat te begrijpen," aldus Bauer. Als hij eenmaal op stoom is, komt de zanger van 'Heb je even voor mij' met nóg een aantal lastige vragen voor Schouten over kwesties die opgelost moeten worden.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's