Bas Bloem vertelt bij Humberto hoe Pokémon Go kan helpen bij voorkomen Parkinson

Bas Bloem vertelt bij Humberto hoe Pokémon Go kan helpen bij voorkomen Parkinson

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bas Bloem</em> vertelt bij <em>Humberto</em> hoe Pokémon Go kan helpen bij voorkomen Parkinson Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem zat dinsdagavond bij Humberto om te praten over mogelijke behandelmethoden bij Parkinson - zowel om de ziekte te voorkomen als om de symptomen te verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat sporten hier een grote bijdrage aan kan leveren en dat heeft Bloem en zijn collega's op een idee gebracht: een soort Pokémon Go voor ouderen maken, waarmee ze de straat op gaan en beweging zoeken. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bas Bloem vertelt bij Humberto hoe Pokémon Go kan helpen bij voorkomen Parkinson

Hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem zat dinsdagavond bij Humberto om te praten over mogelijke behandelmethoden bij Parkinson - zowel om de ziekte te voorkomen als om de symptomen te verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat sporten hier een grote bijdrage aan kan leveren en dat heeft Bloem en zijn collega's op een idee gebracht: een soort Pokémon Go voor ouderen maken, waarmee ze de straat op gaan en beweging zoeken.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV