Frank Dane terug bij Radio 538: bekijk zijn eerste reactie (video)

Frank Dane terug bij Radio 538: bekijk zijn eerste reactie (video)

Woensdag 22 juni 2022 om 09:52

Frank Dane is binnenkort weer te horen bij Radio 538, waar hij een nieuwe middagshow zal gaan presenteren, eigenlijk nog maar kort nadat hij zijn ochtendshow bij diezelfde zender kwijt raakte. Tijdens de Ochtendshow met Wietze en Klaas vertelde hij over deze bijzonder wending: 'Een paar weken geleden vroeg 538 of ik geïnteresseerd was in een middagshow.'

'538-hart is groot'
Hij grapt: 'Ik stond net op het punt om een restaurant te beginnen.' Maar Dane was uiteraard maar wat blij met dit aanbod: 'Mijn 538-hart is zo groot. Dit is het allermooiste en het leukste.' Bekijk zijn hele reactie hieronder.

Frank Dane terug bij <em>Radio 538</em>: bekijk zijn eerste reactie (video) Frank Dane is binnenkort weer te horen bij Radio 538, waar hij een nieuwe middagshow zal gaan presenteren, eigenlijk nog maar kort nadat hij zijn ochtendshow bij diezelfde zender kwijt raakte. Tijdens de Ochtendshow met Wietze en Klaas vertelde hij over deze bijzonder wending: 'Een paar weken geleden vroeg 538 of ik geïnteresseerd was in een middagshow.' '538-hart is groot'Hij grapt: 'Ik stond net op het punt om een restaurant te beginnen.' Maar Dane was uiteraard maar wat blij met dit aanbod: 'Mijn 538-hart is zo groot. Dit is het allermooiste en het leukste.' Bekijk zijn hele reactie hieronder. Bekijk ook Wie neemt tijdsslot Coen & Sander show over? "Frank Dane wordt genoemd" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Nikkie Plessen gedist door eigen RTL Boulevard om privé-jet Bekijk deze video »
TV :
Frank Dane terug bij Radio 538: bekijk zijn eerste reactie (video)

Actuele video's

Meer actuele video's