In 112 Vandaag heftige beelden van de aanhouding van twee Rotterdammers (video)

In 112 Vandaag heftige beelden van de aanhouding van twee Rotterdammers (video)

112 Vandaag toonde heftige beelden van een aanhouding van twee Rotterdammers nadat zij zich hadden misdragen op een terras. De politie loste een aantal waarschuwingsschoten en overmeesterde de mannen met behulp van tasers. Een toeschouwer filmde het optreden van de politie en zette de beelden online. Bekijk het fragment uit 112 Vandaag hieronder.

In <em>112 Vandaag</em> heftige beelden van de aanhouding van twee Rotterdammers (video) 112 Vandaag toonde heftige beelden van een aanhouding van twee Rotterdammers nadat zij zich hadden misdragen op een terras. De politie loste een aantal waarschuwingsschoten en overmeesterde de mannen met behulp van tasers. Een toeschouwer filmde het optreden van de politie en zette de beelden online. Bekijk het fragment uit 112 Vandaag hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Indrukwekkende beelden in 112 Vandaag: Brandweer redt gevelinspecteur in nood Bekijk deze video » 112 Vandaag: Moedige juwelier-eigenaar pakt vier overvallers aan met vaas (video) Bekijk deze video » 112 Vandaag: Viktor werd lastiggevallen in trein en zoekt heldin op (video) Bekijk deze video »
TV :
In 112 Vandaag heftige beelden van de aanhouding van twee Rotterdammers (video)

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV