Afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome; dit kun je verwachten (video)

Afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome; dit kun je verwachten (video)

Na een periode van ruim 60 jaar komt er woensdagavond helaas noodgedwongen een einde aan de imposante carrière van Rob de Nijs, die aan Parkinson lijdt. In het Amsterdamse Ziggo Dome zullen hits als Het Werd Zomer, Malle Babbe, Foto van Vroeger en Banger Hart nog één laatste keer live door hem gezongen worden, tijdens het grootschalige en nu al legendarische afscheidsconcert.

Gastoptredens
De Nijs hoeft het overigens niet helemaal alleen te doen want er zijn gastoptredens van onder anderen Trijntje Oosterhuis, Waylon, Claudia de Breij en Danny Vera. Samen zullen zij ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond gaan zorgen. Bekijk hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland, wat je zoal kunt verwachten.

Afscheidsconcert <em>Rob de Nijs</em> in Ziggo Dome; dit kun je verwachten (video) Na een periode van ruim 60 jaar komt er woensdagavond helaas noodgedwongen een einde aan de imposante carrière van Rob de Nijs, die aan Parkinson lijdt. In het Amsterdamse Ziggo Dome zullen hits als Het Werd Zomer, Malle Babbe, Foto van Vroeger en Banger Hart nog één laatste keer live door hem gezongen worden, tijdens het grootschalige en nu al legendarische afscheidsconcert. GastoptredensDe Nijs hoeft het overigens niet helemaal alleen te doen want er zijn gastoptredens van onder anderen Trijntje Oosterhuis, Waylon, Claudia de Breij en Danny Vera. Samen zullen zij ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond gaan zorgen. Bekijk hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland, wat je zoal kunt verwachten. Bekijk ook Video: Waylon covert Het Werd Zomer van Rob de Nijs Bekijk deze video » Video: Rob de Nijs geeft update over gezondheid (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
TV :
Afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome; dit kun je verwachten (video)

Actuele video's

Meer actuele video's