Video: duizenden boeren blokkeren snelwegen met trekkers vanwege stikstofprotest

Video: duizenden boeren blokkeren snelwegen met trekkers vanwege stikstofprotest

Woensdag 22 juni 2022 om 14:24

Video: duizenden boeren blokkeren snelwegen met trekkers vanwege <em>stikstofprotest</em> Kijk LIVE: boerenprotest in Stroe tegen stikstofbeleid Bekijk deze video » Boze boeren op trekkers reden woensdagochtend massaal via de snelweg naar het grote stikstofprotest in Stroe. Ondanks dat het verboden is om met landbouwvoertuigen de snelweg op te gaan, worden ze amper tegengehouden door de politie. Bij verzamelplaatsen spreken politieagenten de boeren aan, maar het afsluiten van de hele snelweg gaat volgens hen te ver. 'Dan blokkeer je de snelwege voor iedereen, ook voor burgers.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook BBB-boer Erik Stegink: "Geen rekenschap gehouden met mensen die op platteland wonen" (video) Bekijk deze video » Video: Coördinator Terrorismebestrijding tegen kamerleden: 'Ga niet naar boerenprotest' Bekijk deze video » Boze boeren over 'stikstofcomplot' op Malieveld Den Haag: 'Zit een agenda achter' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Boze boeren op trekkers reden woensdagochtend massaal via de snelweg naar het grote stikstofprotest in Stroe. Ondanks dat het verboden is om met landbouwvoertuigen de snelweg op te gaan, worden ze amper tegengehouden door de politie. Bij verzamelplaatsen spreken politieagenten de boeren aan, maar het afsluiten van de hele snelweg gaat volgens hen te ver. 'Dan blokkeer je de snelwege voor iedereen, ook voor burgers.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's