Thierry Baudet reageert op eventuele schorsing Tweede Kamer: 'Maakt me niks uit' (video)

Thierry Baudet reageert op eventuele schorsing Tweede Kamer: 'Maakt me niks uit' (video)

Meerdere kamerfracties hebben een klacht ingediend tegen Thierry Baudet. De Fvd-leider weigert nevenfuncties, extra inkomsten en giften te melden in een openbaar register, en dat is verplicht voor kamerleden. In RTL Nieuws reageerde hij onverschillig.

Lees verder onder de video.

Thierry Baudet reageert op eventuele schorsing Tweede Kamer: 'Maakt me niks uit' (video) Meerdere kamerfracties hebben een klacht ingediend tegen Thierry Baudet. De Fvd-leider weigert nevenfuncties, extra inkomsten en giften te melden in een openbaar register, en dat is verplicht voor kamerleden. In RTL Nieuws reageerde hij onverschillig. Lees verder onder de video. ToegangFvD-leider Thierry Baudet reageert onverschillig op de actie van zijn collega's in de Tweede Kamer. 'Het maakt me niks uit. Ik ben tegen de geleidelijke inkapseling van het Kamerlid.' Voorlopig is het afwachten, er hangt Baudet een schorsing van minstens een maand boven het hoofd. Hij mag dan niet meer in de Tweede Kamer het woord voeren, maar alleen stemmen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Joost Vullings over het ongemak van Mark Rutte en Sigrid Kaag (video) Bekijk deze video » Schorsing dreigt voor Thierry Baudet: Partijen in Tweede Kamer dienen klacht in Bekijk deze video » Derk Boswijk in Op1 over Forum-leider Thierry Baudet: "Hebben ons aan regels te houden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet reageert op eventuele schorsing Tweede Kamer: 'Maakt me niks uit' (video)

Toegang
FvD-leider Thierry Baudet reageert onverschillig op de actie van zijn collega's in de Tweede Kamer. 'Het maakt me niks uit. Ik ben tegen de geleidelijke inkapseling van het Kamerlid.' Voorlopig is het afwachten, er hangt Baudet een schorsing van minstens een maand boven het hoofd. Hij mag dan niet meer in de Tweede Kamer het woord voeren, maar alleen stemmen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's