Thijs negeert zijn date: "Ik wil rust!" (Lang Leve de Liefde)

Thijs negeert zijn date: "Ik wil rust!" (Lang Leve de Liefde)

Woensdag 22 juni 2022 om 21:25

Thijs heeft het eigenlijk wel gezien met zijn date, hij lijkt niet zo warm te worden van zijn gezelschap en wanneer hij komt ontbijten, laat hij dat goed aan haar merken. Na haar vraag of hij lekker heeft geslapen negeert Thijs haar waarna het volgende antwoord uit zijn mond komt: "Ik wil rust!"

Bekijk de video van Lange Leve de Liefde hieronder.

<em>Thijs</em> negeert zijn date: &quot;Ik wil rust!&quot; (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Thijs heeft het eigenlijk wel gezien met zijn date, hij lijkt niet zo warm te worden van zijn gezelschap en wanneer hij komt ontbijten, laat hij dat goed aan haar merken. Na haar vraag of hij lekker heeft geslapen negeert Thijs haar waarna het volgende antwoord uit zijn mond komt: "Ik wil rust!" Bekijk de video van Lange Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: maakt halfnaakte Joey zijn date aan het blozen? Bekijk deze video » Joey (Bachelorette) in Lang Leve de Liefde tegen date: 'Je herkent me niet?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is het een 'flikker-' of een 'knipperrelatie'? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's