Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video)

Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video)

Rob de Nijs neemt voor eens en voor altijd afscheid van zijn vak. Vanavond zal het afscheidsconcert van de zanger plaatsvinden in de ZiggoDome. Rob lijdt aan de ziekte Parkinson waardoor hij zelf ook geen interviews meer geeft, zijn liefde Henriette vertelt over het concert.

<em>Rob de Nijs</em> in rolstoel tijdens <em>afscheidsconcert</em> volgens Henriette: &quot;Gek, maar goed zo&quot;, (video) Rob de Nijs neemt voor eens en voor altijd afscheid van zijn vak. Vanavond zal het afscheidsconcert van de zanger plaatsvinden in de ZiggoDome. Rob lijdt aan de ziekte Parkinson waardoor hij zelf ook geen interviews meer geeft, zijn liefde Henriette vertelt over het concert. RolstoelNa een carrière van 60 jaar, is het tijd om afscheid te nemen voor de zanger. Na een ziektebed door corona en de ziekte parkinson verschijnt hij tijdens het concert in rolstoel: "Gek, maar goed zo", aldus Henriette. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrouw Rob de Nijs kijkt uit naar afscheidsconcert: 'Al onze dierbaren zijn er' (video) Bekijk deze video » Zien: The Voice of Holland blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Frank Dane over terugkeer Radio 538: "Grote kans dat het de mist ingaat" (video) Bekijk deze video » Trinny Woodall met kritische noot over Nederlandse vrouw: "Ze zijn bang op te vallen" (video) Bekijk deze video » Twee TBS'ers ontsnapt uit kliniek: "Hoe hebben ze dat niet kunnen zien?" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: documentaire George Michael alleen vanavond te zien in bioscopen Bekijk deze video »
TV :
Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video)

Rolstoel
Na een carrière van 60 jaar, is het tijd om afscheid te nemen voor de zanger. Na een ziektebed door corona en de ziekte parkinson verschijnt hij tijdens het concert in rolstoel: "Gek, maar goed zo", aldus Henriette.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV