Zien: Yolanthe Cabau geeft duidelijkheid over relatiestatus

Zien: Yolanthe Cabau geeft duidelijkheid over relatiestatus

Je kunt wel toegeven dat je de afgelopen maanden op het puntje van je stoel moet hebben gezeten als het gaat over de relatiestatus van Yolanthe Cabau. Ze was al een aantal keer innig gespot met een model, maar is het aan aan?

Zien: <em>Yolanthe Cabau</em> geeft duidelijkheid over <em>relatiestatus</em> Je kunt wel toegeven dat je de afgelopen maanden op het puntje van je stoel moet hebben gezeten als het gaat over de relatiestatus van Yolanthe Cabau. Ze was al een aantal keer innig gespot met een model, maar is het aan aan? Happy singleYolanthe stond al een keer op de cover van een magazine met dit enorm knappe model, maar niets is minder waar. Naar eigen zeggen is de actrice nog steeds een 'happy single mom'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava bezoeken zieke oma Sylvia Sneijder Bekijk deze video » Zien: Sonja Bakkers plagiaatrel blijft doorgaan & pijnlijke foto's voor Wesley Sneijder Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau van Kasbergen opgelucht na aanhouding pedofiel Nelson M. Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Happy single
Yolanthe stond al een keer op de cover van een magazine met dit enorm knappe model, maar niets is minder waar. Naar eigen zeggen is de actrice nog steeds een 'happy single mom'.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Yolanthe Cabau geeft duidelijkheid over relatiestatus of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV