Babette van Veen over exit Perfecte Plaatje: "Commentaar jury doet me denken aan school"

Babette van Veen over exit Perfecte Plaatje: "Commentaar jury doet me denken aan school"

Een passie voor fotografie, acht bekende Nederlanders en Argentinië, dat zijn de ingrediënten voor Het Perfecte Plaatje. Voor Babette van Veen valt het doek, zij moet afscheid nemen van de camera en het programma, maar blikt nog wel even terug op haar avontuur: "Het commentaar van de jury doet me denken aan de middelbare school."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Babette van Veen</em> over exit <em>Perfecte Plaatje</em>: &quot;Commentaar jury doet me denken aan school&quot; Een passie voor fotografie, acht bekende Nederlanders en Argentinië, dat zijn de ingrediënten voor Het Perfecte Plaatje. Voor Babette van Veen valt het doek, zij moet afscheid nemen van de camera en het programma, maar blikt nog wel even terug op haar avontuur: "Het commentaar van de jury doet me denken aan de middelbare school." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Maurice Lede scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: wat doet Thomas Berge met zijn hoofd in geboortekanaal? Bekijk deze video » Jochem van Gelder in Het Perfecte Plaatje Argentinië: "Allang blij dat ik m'n broek mocht aanhouden" Bekijk deze video »
TV :
Babette van Veen over exit Perfecte Plaatje: "Commentaar jury doet me denken aan school"

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's