Video: Iris van Lunenburg witheet na lezen uitspraken psycholoog over Waylon en Bibi

Video: Iris van Lunenburg witheet na lezen uitspraken psycholoog over Waylon en Bibi

Waylon heeft zichzelf behoorlijk in de nesten gewerkt. Onlangs is uitgekomen dat de zanger vreemd is gegaan terwijl Bibi, zijn vriendin, zwanger was. Nu is er een artikel in De Telegraaf verschenen over een psycholoog die de situatie op een bijzondere manier bespreekt.

Video: <em>Iris van Lunenburg</em> witheet na lezen uitspraken psycholoog over <em>Waylon</em> en <em>Bibi</em> Waylon heeft zichzelf behoorlijk in de nesten gewerkt. Onlangs is uitgekomen dat de zanger vreemd is gegaan terwijl Bibi, zijn vriendin, zwanger was. Nu is er een artikel in De Telegraaf verschenen over een psycholoog die de situatie op een bijzondere manier bespreekt. VerwaarloosdIris van Lunenburg is witheet na het lezen van het artikel van de psycholoog: "Zijn conclusie is dat het ook echt een beetje aan Bibi zelf ligt. Mannen voelen zich tijdens zwangerschap verwaarloosd." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Patty Brard over vreemdgaan Waylon: "Ik werd als moeder gewoon woedend" Bekijk deze video » Video: Waylon reageert emotioneel op vreemdgaan tijdens tv-opnames Bekijk deze video » Wat zeggen Instagramposts Bibi Breijman over relatie met Waylon? (Shownieuws) Bekijk deze video » Fidan Ekiz gaat los op vreemdgaan Waylon en Piqué: ‘Zo slap en laf!’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verwaarloosd
Iris van Lunenburg is witheet na het lezen van het artikel van de psycholoog: "Zijn conclusie is dat het ook echt een beetje aan Bibi zelf ligt. Mannen voelen zich tijdens zwangerschap verwaarloosd."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Iris van Lunenburg witheet na lezen uitspraken psycholoog over Waylon en Bibi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV