Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest

Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het boerenprotest hield de gemoederen vandaag flink bezig. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot wilde aanwezig zijn, maar was niet welkom.

<em>Op1</em> gemist? D66-Kamerlid <em>Tjeerd de Groot</em> was niet welkom tijdens boerenprotest Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het boerenprotest hield de gemoederen vandaag flink bezig. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot wilde aanwezig zijn, maar was niet welkom. Uitgenodigd"Ik was uitgenodigd en ik was er graag bijgeweest vandaag", aldus de Groot. Dit was echter niet mogelijk door de bedreigingen richting zijn kant vanuit boze boeren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1 over boerenprotest: "Gemoedelijkheid viel mij op" Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1: "Agrarische sector enige sector die stikstof ook opslaat" Bekijk deze video » Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' Bekijk deze video » Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol Bekijk deze video » Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest

Uitgenodigd
"Ik was uitgenodigd en ik was er graag bijgeweest vandaag", aldus de Groot. Dit was echter niet mogelijk door de bedreigingen richting zijn kant vanuit boze boeren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV