Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'

Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Caroline van der Plas is niet blij met het stokstofbeleid van het Kabinet. Met name omdat er metingen en modellen uit 2018 worden gebruikt, zo vertelt het BBB-Kamerlid bij Op1. “Als je cijfers gebruikt van vier jaar geleden terwijl er zo veel minder dieren zijn, en je gaat nu dit rigoureuze beleid over Nederland heen storten... Niet alleen de boeren hebben er last van, iedereen gaat er last van krijgen, dan kan dat toch niet?”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (<em>Op1</em>): 'Dat kan toch niet?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Caroline van der Plas is niet blij met het stokstofbeleid van het Kabinet. Met name omdat er metingen en modellen uit 2018 worden gebruikt, zo vertelt het BBB-Kamerlid bij Op1. “Als je cijfers gebruikt van vier jaar geleden terwijl er zo veel minder dieren zijn, en je gaat nu dit rigoureuze beleid over Nederland heen storten... Niet alleen de boeren hebben er last van, iedereen gaat er last van krijgen, dan kan dat toch niet?” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'

Actuele video's

Meer actuele video's