Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'

Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Caroline van der Plas is niet blij met het stokstofbeleid van het Kabinet. Met name omdat er metingen en modellen uit 2018 worden gebruikt, zo vertelt het BBB-Kamerlid bij Op1. “Als je cijfers gebruikt van vier jaar geleden terwijl er zo veel minder dieren zijn, en je gaat nu dit rigoureuze beleid over Nederland heen storten... Niet alleen de boeren hebben er last van, iedereen gaat er last van krijgen, dan kan dat toch niet?”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (<em>Op1</em>): 'Dat kan toch niet?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Caroline van der Plas is niet blij met het stokstofbeleid van het Kabinet. Met name omdat er metingen en modellen uit 2018 worden gebruikt, zo vertelt het BBB-Kamerlid bij Op1. “Als je cijfers gebruikt van vier jaar geleden terwijl er zo veel minder dieren zijn, en je gaat nu dit rigoureuze beleid over Nederland heen storten... Niet alleen de boeren hebben er last van, iedereen gaat er last van krijgen, dan kan dat toch niet?” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1 over boerenprotest: "Gemoedelijkheid viel mij op" Bekijk deze video » Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1: "Agrarische sector enige sector die stikstof ook opslaat" Bekijk deze video » Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol Bekijk deze video » Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV