Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol

Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Victor Löw vertelt bij Op1 openhartig over een zware periode, waarin hij met een psychose in een inrichting belandde. Hij gebruikte deze ervaring uiteindelijk voor een filmrol, maar het duurde even voor hij dit kon. "Heel lang toen ik in die inrichting zat wou ik echt dat niemand dit wist, zeker niet mensen uit mijn beroep, echt niemand mocht dit weten", vertelt de acteur. "Ik wist ook helemaal niet hoe ik er überhaupt ooit uit ging komen. Heb daar heel erg schaamte voor gehad. En eenmaal dat je daar doorheen bent, dan heb je een verhaal te vertellen."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Victor Löw vertelt bij Op1 openhartig over een zware periode, waarin hij met een psychose in een inrichting belandde. Hij gebruikte deze ervaring uiteindelijk voor een filmrol, maar het duurde even voor hij dit kon. "Heel lang toen ik in die inrichting zat wou ik echt dat niemand dit wist, zeker niet mensen uit mijn beroep, echt niemand mocht dit weten", vertelt de acteur. "Ik wist ook helemaal niet hoe ik er überhaupt ooit uit ging komen. Heb daar heel erg schaamte voor gehad. En eenmaal dat je daar doorheen bent, dan heb je een verhaal te vertellen." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1 over boerenprotest: "Gemoedelijkheid viel mij op" Bekijk deze video » Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1: "Agrarische sector enige sector die stikstof ook opslaat" Bekijk deze video » Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' Bekijk deze video » Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV