Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol

Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol

Thursday 23 June 2022 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Victor Löw vertelt bij Op1 openhartig over een zware periode, waarin hij met een psychose in een inrichting belandde. Hij gebruikte deze ervaring uiteindelijk voor een filmrol, maar het duurde even voor hij dit kon. "Heel lang toen ik in die inrichting zat wou ik echt dat niemand dit wist, zeker niet mensen uit mijn beroep, echt niemand mocht dit weten", vertelt de acteur. "Ik wist ook helemaal niet hoe ik er überhaupt ooit uit ging komen. Heb daar heel erg schaamte voor gehad. En eenmaal dat je daar doorheen bent, dan heb je een verhaal te vertellen."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Victor Löw vertelt bij Op1 openhartig over een zware periode, waarin hij met een psychose in een inrichting belandde. Hij gebruikte deze ervaring uiteindelijk voor een filmrol, maar het duurde even voor hij dit kon. "Heel lang toen ik in die inrichting zat wou ik echt dat niemand dit wist, zeker niet mensen uit mijn beroep, echt niemand mocht dit weten", vertelt de acteur. "Ik wist ook helemaal niet hoe ik er überhaupt ooit uit ging komen. Heb daar heel erg schaamte voor gehad. En eenmaal dat je daar doorheen bent, dan heb je een verhaal te vertellen." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Victor Löw zat met psychose in inrichting, verwerkt ervaring in filmrol

Actuele video's

Meer actuele video's