Rob de Nijs neemt afscheid: bekijk overzicht van zijn carrière (video)

Rob de Nijs neemt afscheid: bekijk overzicht van zijn carrière (video)

Donderdag 23 juni 2022 om 09:17

Rob de Nijs heeft woensdagavond voor de allerlaatste keer een optreden gegeven. De zanger, bekend van hits als Malle babbe en Banger hart, heeft de ziekte van Parkinson en heeft besloten om zijn carrière te eindigen met een afscheidsconcert. Een goed moment voor Shownieuws om terug te blikken op zijn carrière, van zijn grootste hits en gewonnen awards tot zijn uitstapje tot acteren.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob de Nijs</em> neemt afscheid: bekijk overzicht van zijn carrière (video) Rob de Nijs heeft woensdagavond voor de allerlaatste keer een optreden gegeven. De zanger, bekend van hits als Malle babbe en Banger hart, heeft de ziekte van Parkinson en heeft besloten om zijn carrière te eindigen met een afscheidsconcert. Een goed moment voor Shownieuws om terug te blikken op zijn carrière, van zijn grootste hits en gewonnen awards tot zijn uitstapje tot acteren. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel Bekijk deze video » Rob de Nijs blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's