Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’

Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’

Thursday 23 June 2022 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rob de Nijs gaf woensdagavond zijn afscheidsconcert. Bij Op1 vertellen journalist Leon Verdonschot en entertainmentdeskundige Albert Verlinde meer over deze zanger en zijn indrukwekkende carrière. “Hij is echt een ambachtsman”, vertelt Verdonschot. “Hij is ook altijd heel zenuwachtig, hij wil goed zingen. Ik denk dat hij vanavond voor de laatste keer zenuwachtig was, omdat hij dat zijn hele leven is geweest voor elke show.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Rob de Nijs gaf woensdagavond zijn afscheidsconcert. Bij Op1 vertellen journalist Leon Verdonschot en entertainmentdeskundige Albert Verlinde meer over deze zanger en zijn indrukwekkende carrière. “Hij is echt een ambachtsman”, vertelt Verdonschot. “Hij is ook altijd heel zenuwachtig, hij wil goed zingen. Ik denk dat hij vanavond voor de laatste keer zenuwachtig was, omdat hij dat zijn hele leven is geweest voor elke show.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 over afscheid Rob de Nijs: 'Hij was voor elke show zenuwachtig’

Actuele video's

Meer actuele video's